Hakkımızda

Congreconomics, 2. İktisadi Bilimler Zirvesi, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğrenci Temsilcilerinin projesi olarak oluşturulmuştur. İktisat Fakültesi bölümlerinin temsilcileri ve fakülteye bağlı öğrencilerin katkılarıyla düzenlenmekedir.

Kongremiz, ilgili alanlarda öğrenim gören ve bu alanlara ilgi duyan öğrencilere yönelik bir platform olarak; kongrenin paydaşı olan ve bu alandaki eksikliği fark eden öğrenciler tarafından oluşturulmuş olup, yenilikçi ve kapsayıcı bir projedir.

Bu tür kongrelerin daha da artmasını umuyor, geleceği oluşturacak olan gençlerin, öğrencilerin henüz lisans ya da yüksek lisans dönemlerindeyken bu tür platformlara katılıp, çalışmalarını sunmalarını ve kendilerini ifade etmelerini bir fırsat olarak görüyor ayrıca mesleki hayatlarında elde edecekleri başarılar için oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz.

Üniversitelerde ekonomi alanlarında öğrenim gören ve bu alanlara ilgi duyan lisans ve yüksek lisans öğrencileri, değerli öğretim üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ayrıca sivil toplum kuruluşları; Congreconomics, 2.İktisadi Bilimler Zirvesi'ne davetlidir.

Bu sayfa CONGRECONOMICS 2. İktisadi Bilimler Zirvesi tarafından en son 27.12.2015 16:11:40 tarihinde güncellenmiştir.